II FESTIVAL D’ARTISTES VINCULATS A LA CREACIÓ SONOR

El Laboratori d’Art Sonor del Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts i el Grup de Recerca BR::AC, conjuntament amb el CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ han organitzat el  II FESTIVAL D’ARTISTES VINCULATS A LA CREACIÓ SONORA, la finalitat d’aquesta mostra es posar en comú els treballs d’Art Sonor de diferents artistes vinculats a l’assignatura Laboratori del Caos, del Màster en Produccions Artístiques i Recerca i del Màster en Creació artística de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, així com del Màster Arts Visuals i Multimèdia de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de Valencia.

Programació:
DEL 9 AL 14 DE JUNY DE 17 A 21 //// CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
 COMERÇ 36 - 08003 BARCELONA /// INAUGURACIÓ: DIJOUS 9 DE JUNY A LES 19.30H // Quiescencia :: Feuei Tola // El soroll del silenci :: Anna Llimós // A.C.P. :: Vicent Matamoros Anglès // Soterrat II :: Ferran Lega // Brúixola Sonora 3.0 Barcelona :: Edu Comelles // Sandra :: Orchestra Fireluche // Pulsacions. cc(A)tv circuit tancat obert a la interferència :: Bárbara González // Dutxa sonora :: Col·lectiu el Born Sona.

DEL 16 AL 22 DE JUNY DE 17 A 21H //// CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ  COMERÇ 36 - 08003 BARCELONA /// INAUGURACIÓ: DIJOUS 16 DE JUNY A LES 19.30H Ambulantes 00 :: Raymundo Pesine // Silenci :: Rafael Cañete // Untitled # 17 Poseidon :: Miquel R. Nieto // Panoramització sonora del Convent :: Col·lectiu el Born Sona // Sessió cromàtica :: Miguel Ayesa // Dutxa sonora :: Col·lectiu el Born Sona // Quiescencia :: Feuei Tola // PERFORMANCE: 20.30h El cos performàtic :: Historietes Exemplars (Sala Noble).

DISSABTE 18 DE JUNY A PARTIR DE LES 19H //// CENTRE CÍVIC CONVENT DE SANT AGUSTÍ  COMERÇ 36 - 08003 BARCELONA /// PERFORMANCES 19h _rrroom :: Miquel R. Nieto // 20h Fans Concert with Performer :: Laura Llaneli // 20.45h Concert de Bramadors (Bullroarers) :: Joan Miquel Porquer i col·laboradors // 21h Pasturada sonora estocàstica amb esquelles del Ramat Musical ::Martí Ruids

+ info